БЛАМ ВО ЖИВО! Глумица на сред интервју ги покажа неколку пати голите гради!

Додека глумицата забележа дека сите ги гледаат нејзините гради веќе беше доцна и ова видео преку ноќ постана хит на интернетот.

img

Аргентинската глумица Вирџинија Галијардо не облекла градник пред интервјуто кое се емитувало во живо, со што зажали бидејќи неколку пати и излетаа голите гради и ова видео стана хит на интернетот.

Да биде уште полошп, Вирџинија немаше само еден, туку неколку малери и нејзините гради ги виде цела планета.

Погледнете го жешкото видео на Вирџинија Галијардо:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

глумица гради

Facebook impact:

Објавено петок, 17 февруари 2017 05:42:00
Напишано од Емилија