Протекоа НЕЦЕНЗУРИРАНИ ФОТОГРАФИИ: Еве колку навистина е ГОЛЕМА „гордоста“ на Орландо Блум!

По прв пат, без „прекривка“, можете да  го  видите Орландо  Блум како од мајка роден,и  да се уверите колку  навистина е надарен.

img

Откако  се појавија фотографии  од голиот Орландо Блум, на интернет се случува тотална лудница, и  сите нагодуваат колкав е навистина пенисот на актерот,  бидејќи таблоидите објавива цензурирани  фотографии, а сега можете да го видите  Орландо без цензура, во полно издание, па сами  да се уверите колку  навистина е надарен.

Да се потсетиме, се започна кога папараците  го фотографирале Орландо Блум тотално гол, додека се одмарал со својата девојка Кејти Пери...

Потоа почна лавината коментари на интернет и анализирање на сенката која се гледа под „гордоста“  на Блум.

А сега проверете  дали сте биле во право, кога ја проценувавте големината на „алатот“ на Орландо.

Објавено петок, 05 август 2016 4:45:00
Напишано од виолета