ТРЕСИ, МЕСИ: Заоблено и сочно газе на мотор е токму ТОА што го замислувате!

Покрај звуците на моторот и вжештената атмосфера на асфалтот, срцата ќе ви бидат опфатени со невиден пламен!

img
ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА ПРОЧИТАТЕ

Разголените задници на мотори коишто брзаат на улиците, секогаш се атрактивен призор за учесниците во сообраќајот. Секогаш!

Токму затоа, треба да ја погледнете оваа снимка на газотрес на две тркала.

Најдобриот дел е кога ќе налета на дупка.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 23 ноември 2015 20:06
Напишано од Ирина
Барај