Никој не може да види од прва! Сликата на овие две секси девојки крие еден важен чуден детаљ

Можеби делува како обична слика, но на неа се крие детаљ заради кој сигурно ќе се насмеете!

img

Две убави девојки седат на кревет, очигледно се спремни за излегување. Се делува сосема во ред, они се сликаат и ја поставуваат сликата на социјалните мрежи. А, потоа следи урнебес.

Луѓето кажуваат дека во прашање е перспектива, но сеедно ги збуни многуте луѓе кој ја ведела оваа слика, А, видете за што се работи?

Да во прашање е натприродно големо стапало, толку што би рекол еден форумист „може да оди до продавница со два чекори“.

Тагови:

девојки детаљ

Facebook impact:

Објавено вторник, 21 февруари 2017 03:00:00
Напишано од elenaM