Оптички илузи во слики

img

Нашиот ум секогаш го бара наједноставниот начин да ги гледа нештата, па токму затоа често се создаваат оптичките илузии.Оптичките илузии во висок степен се разликуваат од објективната реалност.

Како вие ги перцепирате следниве фотографии?

 

 

Facebook impact:

Тагови:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 15:10
Напишано од Manjifiko
Барај