Девојче бе, каде вака облечена?

Очигледно е дека денес приватноста е сведена на минимално ниво, поради развојот на техниката и технологијата.

img

Но, понекогаш тоа си има и позитивна страна. Како што е со конретниот случај, каде непозната девојка беше сликана  во Државна болница. Можеби не би било ништо чудно, доколку не ја погледнете целата фотографија и видете во каков аутфит се појави.

Девојки, внимание треба да привлечете со убавиот изглед и насмевката, а не со проѕирни хеланки од кои се гледа вашата долна облека. Ова нека биде пример за сите оние кои сметаат дека проѕирната хеланка е иделано решение за стајлинг во летниот период.

Facebook impact:

Објавено четврток, 24 август 2017 02:50:00
Напишано од Виолета