Еве кој го доби дресот на Роналдо

Младото момче од Скопје, Мартин Силјановски, го доби најголемиот подарок на кој што можеше да се надева – дресот на Кристијано Роналдо.

img

Неговиот сон стана реалност.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 09 август 2017 09:13:00
Напишано од Виолета