Фотка која ги збуни сите: Каде и се нозете на девојката во средина?

Оваа сосема обична фотографија од неколку девојки го збудале Интернетот. 

img

Ако моментално седите со семејството, или на работа, а зјапате по постовите на Фејсбук или Твитер, оваа задача сигурно ќе ве врати во живот. А можеби треба да ги прашате и луѓето околу вас за помош при решавањето.

Па, оваа сосема обична фотографија од неколку девојки го збудале Интернетот. Дамите на фотографијата позираат со чаши во рака, најверојатно слават нешто со оглед на тоа дека малку се средиле – но, не премногу – во главно се е супер.

Освен една работа – Каде и се нозете на девојката во средина?

Ајде да ве видиме (Ако не успеавте да ги најдете, решението е на следната страна)

Објавено вторник, 27 декември 2016 2:07:00
Напишано од Елена