Фото: Јана Бурческа го покажа прстенот

Александар ја запроси Јана пред камерите и пред 200 милиони гледачи кои ја следеа полуфиналната вечер.

img

Солзи радосници и многу честитки од „зелената“ соба во Киев, а неколку минути по убавиот чин на Интернет се појави фотографија од прстенот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 12 мај 2017 09:30:00
Напишано од Емилија