Го праќаш детето да купи зелка во маркет а таму му го подметнуваат ОВА

 

 

„Го праќаш детето во продавница да купи производи. Детето бара од главната продавачка зелка и ја добива ова со слика. „ плус што  е од надвор трула, од внатре  смрди од стоеност“  наведено е во пораката со приложена слика.

 

 

img

 

 

 

Според сметката, се се случило во самопослушниот маркет во Босна, акоментарите на луѓето се различни.

Додека некој ги оправдуваат продавачките, а други тврдат дека дете е најлесно да се прелаже и дека не е потег за пофалба.

 

 

 

Facebook impact:

Објавено четврток, 23 февруари 2017 12:09:00
Напишано од elenaM