И вие ќе посакате ваков подарок: Девојка добила букет направен од....

Незнаел што да и купи на својата девојка и како да ја изненади па и направил букет од банкноти.

img

Букет е направен од банкноти од по 100 долари, вкупно 10.000 јуани, што е околу 1.400 евра, или околу 174.000 фунти.

Девојката ова го добила за кинеската Нова Година, со желба да и тргне убаво годината.

Facebook impact:

Објавено среда, 22 февруари 2017 05:04:00
Напишано од elenaM