Кога Босанец прави „чевли“ за на снег!

Температури длабоко под нула го зафатија Балканот деновиве, а во Босна се случи хаос со снегот кој затвори патишта и училишта, отсече села, урна кровови... 

img

Затоа Босанец дошол на генијална идеја како да се заштитиме од снегот и стана хит во регионот


Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 02 март 2018 10:34:00
Напишано од Виолета