Кучиња спасувачи на своето работно место после силните земјотреси во Мексико

Откако беа погодени од три главни силни земјотреси во текот на изминатиов месец, сласувачите и волонтерите ширум Мексико 

img

Facebook impact:

Објавено сабота, 30 септември 2017 11:24:00
Напишано од емилија