Навидум обична фотографија, но погледнете подобро...

Многу приватни фотографии кои завршиле на Интернет без сомнение завршиле во полиција, а таква е и оваа. 

img

Навидум обична женска вечер и жеснка фотографија, но во позадина ужас, две деца во кафез.

Не се зане зошто децата се во кафез додека жените се смеат, пијат и забавуваат, но дефинитивно какво и да е објаснувањето фотографијата е ужасна и нема оправдување за неа.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 14 август 2017 05:58:00
Напишано од Виолета