Објави селфи за роденден, а сите гледаат во девојката позади

Селфи фотографија на која во позадина се гледа нешто што ќе ве засрами стана повеќе правило отколку исклучок. А ова селфи е навистина ужасно.

img

Оваа девојка на Твитер објави две фотографии - една нормална, а другата сосема невообичаена. На втората може да се види дека нејзината пријателка баш и не е во нормално издание.

Девојката позади неа лежи во долна облека. Сега се поставува прашањето дали девојката го видела тоа и дали намерно ја објавила фотографијата. Прво што ја прашале следбениците било дали е жива девојката, на што таа одговорила потврдно. И тогаш се покажало дека целосно свесно ја понижува својата другарка.

- Што е проблем во тоа што и се гледа задникот? Сите имате задник, што се правите фини? Вака се забавуваат возрасните девојки, гледајте си ја својата работа, - напишала девојката.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 03 ноември 2017 02:17:00
Напишано од Виолета