Од свадбената фотосесија оваа фотографија дефинитивно им е најомилената, а слатко ќе ве насмее

Бред и Џенеса Мекилен од Онтарија имаат навистина единствена фотографија од својата венчавка.

img

Парот решил свадбената фотосесија да ја направи на имотот кој го поседува на село, а амбиентот бил во тој стил.

Во моментите на фотографирањето се чини дека младенците се во прв план. Сепак, вниманието го одземаат бик и крава кои на свој начин си искажуваат љубов во позадина.

Facebook impact:

Објавено вторник, 30 мај 2017 03:25:00
Напишано од Виолета