Омер и Дефне во приватноста делат иста љубов

Погледнете што е тоа што Омер и Дефне делат и во приватниот живот.

img

Популарните турски актери Бариш Ардуч и Елцин Сангу не само во филмското сценарио на „Вљубениот ерген“, туку и во приватноста имаат заеднички нешта. Тие многу сакаат животни и имаат многу домашни миленичиња.

Facebook impact:

Објавено среда, 22 февруари 2017 11:29:00
Напишано од Емилија