Отсечени поради вистинска катастрофа – Фотографии од уништеното Порторико

Пет дена откако ураганот Марија го опустоши Порторико, нејзината огромна уништувачка моќ стана далеку појасна.

img

Facebook impact:

Објавено сабота, 30 септември 2017 11:33:00
Напишано од емилија