Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот

Оваа фотографија од градски автобус го запали Интернетот, поглелднете зошто

img

Оваа фотографија од автобус го запали регионот. Направена  во Босна, оваа фотографија покажува дека и покрај работата кога се сака секогаш може да се најде време да се изненади и усреќи саканата личност.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 19 јуни 2017 06:53:00
Напишано од Виолета