Оваа матурантка го запали Балканот

Фотографиите од згодната црнокоса се раширија на социјалните мрежи со брзина на светлината.

img

Девојка од Босна го сврте вниманието на целиот Балкан. Матурантката чиј идентитет е непознат, се појави на матура со заводлива креација, која повеќе открива отколку што сокрива.

Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 10:25:00
Напишано од Емилија