Погледнете како изгледа денес човечката Барби

Валерија Лукајнова, 30-годишната Украинка, уште од дете сакала да биде Барби. Сметала дека тој изглед ќе ѝ донесе повеќе работни обврски, па се претворила во човечка кукла.

img

Иако сите мислеле дека направила илјадници операции, таа вели дека ставила само силикони на градите, а лицето ѝ е такво бидејќи е вешта со шминката.

Денес е друга личност. Вежба и времето го минува во теретана и сака да стане Амазонка.

Изгледа сосема поинаку и поздраво, па проценете сами.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 07 август 2017 08:22:00
Напишано од Виолета