Ракометарката Робертина Мечевска ќе се мажи

Ракометарката Робертина Мечевска ќе се мажи. Таа оваа вест ја објави на својот Фејсбук профил.

img

-Ти благодарам Господи што толку многу ме сакаш и дозволи да го дочекам овој прекрасен момент да ме запроси мојата најискрена љубов, пред мојот духовен татко, браќата и сестрите од Бигорската обител и голем број на верници пред иконата на Св.Кирил и Методиј во чест на овој голем празник…Бог со сите нас, напиша Мечевска на Фејсбук.

Facebook impact:

Објавено среда, 24 мај 2017 03:22:00
Напишано од емилија