Сакаше брдо лајкови, а сега поради еден ДЕТАЛ ѝ се смее цел Фејсбук!

Лајкот  сепак е поважен од хигиената

img

Девојче бре, па нели  ти  текна да ги  смениш  чорапите пред да се сликаш.

Facebook impact:

Објавено петок, 24 февруари 2017 04:31:00
Напишано од Виолета