Се појави мистериозно суштество по ураганот

По ураганот „Харви“ на плажа во Тексас се појави мистериозно морско суштество, а биологот и експерт за јагули Кенет Тај верува дека зтанува збор за змијолика јагула со заби.

img

Жена, која на плажата ја проценувала штетата направена од ураганот, го пронашла чудното животно, а за Би-Би-Си изјавила дека суштеството најверојатно е од морските длабочини, па за време на урагнот било исфрлено на крајбрежјето. 

Facebook impact:

Објавено четврток, 14 септември 2017 10:33:00
Напишано од Виолета