Шест жени се појавиле на свадба во ист фустан, причината слатко ќе ве насмее!

Кога доаѓа збор за тоа што да се облече на свадба, знаеме дека жените обрнуваат големо внимане што да изберат,па можете да замислите што се случило кога на иста свадба се појавиле шест жени облечени во исто.

img

Фотографијата е објавена на Фејсбук од стара на на Деби сперц, една од жените што носат исти фустани, и предизвика смеа кај сите што ја видоа.

Таа напиша дека изгледале како деверуши иако не било така, сосема случајно се појавиле на свадба со исти фустани.

-Тоа е вистинска ноќна мора на секоја жена- коментирале неколку девојки, а Деби на официјалната веб страна од каде што е фустанот купен напишала:

-Ние сме гости, не деверуши, мислам дека треба да добиеме ваучери за реклама на вашиот бренд- напишала таа и ја споделила фотофрафијата.

Нејзниот статус насмеа многумина, а шеруван е над 1000 пати, и лајкуван над 400.000 пати.

Facebook impact:

Објавено вторник, 19 септември 2017 01:01:00
Напишано од Виолета