Солиден превод за 1199 денари! Се гледа дека му оди англискиот

Да не е Фејсбукот, ќе останевме лишени од ретко јазично искуство на солиден превод во македонски маркет. „Каде е татко ми“ или на англиски „Каде ми е водата“.

img

За среќа, се наѕираод каде потекнува грешката, ама за жал, се наѕира и дека тој што погрешил не е дораснат на работата.

Сите како деца сме пееле и зборувале англиски онака како што ни се прислушува, главно погрешно, ама некои изгледа и на постари години ја пеат истата песна.

Facebook impact:

Објавено среда, 23 август 2017 10:13:00
Напишано од Виолета