Што носеше Меланија на новогодишната ноќ

Додека дизајнерите се делат на два тима во однос на тоа дали сакаат да ја облекуваат идната прва дама на САД, Меланија Трамп привлекува огромно внимание со стилскиот избор.

 

img

За новогодишната забава организирана од Доналд Трамп, таа носеше црн фустан со блескави детали на рамената од Долче и Габана.

Додека дизајнерите се делат на два тима во однос на тоа дали сакаат да ја облекуваат идната прва дама на САД, Меланија Трамп привлекува огромно внимание со стилскиот избор.

За новогодишната забава организирана од Доналд Трамп, таа носеше црн фустан со блескави детали на рамената од Долче и Габана.

Дизајнерот Стефано Габана сподели фотографија од 46-годишната поранешна манекенка за да ѝ се заблагодари за тоа што носеше креација од неговиот бренд.

Facebook impact:

Објавено четврток, 05 јануари 2017 07:26:00
Напишано од elenaM