УПС,сите видовме: На Анастасија и излета и тоа што не сакаше да се види!

Секси селфито на Анастасија Будиќ ги полуде мажите. На инстаграм таа објави фотографии од лудиот одмор на Ибица но не забележа дека...

img

Се спреми за излегување и си направи селфи, но Анастасија не забележа дека се гледа нешто повеќе во пределот кај градите.

Погледнете:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 13 август 2017 03:03:00
Напишано од Емилија