Целиот свет зборува за оваа БАБА: Таа е вистинска заводничка, а нема да верувате колку години има!

За оваа баба зборува целиот свет, а не е ни чудо, кога Јазимена Роси изгледа трипати помладо отколку што е.

img

Јаземена Роси има 60 години, две внучиња и неодамна се појави како модел во кампањата за една модна куќа во Њујорк.

Таа никогаш не отишла „под нож“, нема потреба да ја бои косата, здраво се храни, оди на јога, редовно има секс, и понекогаш сака да натегне по некоја чашка виски.

Оваа фасцинантна жена за кратко време на Инстаграм од 1000 следбеници скокна на повеќе од 70.000, а повеќе од очигледно е и зошто.

Тагови:

инстаграм

Facebook impact:

Објавено сабота, 26 ноември 2016 12:15:00
Напишано од Елена П