ХИТ НА ИНСТАГРАМ: Вежби за нозе и стомак какви ШТО НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ...

Таа е царица. 

img

Поранешната мисица Катарина Конов воодушеви со видеото на Инстаграм на кое покажува дека не мораш да бидаш меѓу одењето во теретана и одењето со пријателките на плажа. 

Нејзиното видео се прошири со брзина на светлината. 

Погледнете го: 

 

A video posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on May 15, 2016 at 2:24pm PDT

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 15 јуни 2016 07:00:00
Напишано од Емилија