На Дара Бубамара и го затворија профилот на Инстаграм - Која е причината?

Инстаграм налогот на Дара Бубамара е угасен, а причината е малку неверојатна.

img

Се работи за тоа што администраторите на Инстаграм сметале дека пејачката објавува експлицитна содржина, во форма на провокативни и голи фотографи.

Сепак ако се спореди со оние на кои до сега им ги гасеа профилите, како Маца Дискреција, која објавуваше потполно голи фотографии без никаква цензура, Дара немаше такви испади.

Поради тоа не е јасно зошто нејзината содржина ја оцениле као непристојна, а како ќе се заврши целата работа останува да видиме и да очекуваме дека ќе се  врати профилот на Дара на Инстаграм.

 

Facebook impact:

Објавено среда, 06 септември 2017 07:29:00
Напишано од емилија