Се фотографирала гола со својот син, но не очекувала бурни реакции!

Јулија Прудко, поранешна новинарка која ја води ПР агенцијата во Москва постави фотографија на својот Инстаграм профил која предизвика многу бурни реакции кај граѓаните кои ја следат.

img

Станува збор за фотографија на која таа гола лежи со прекрстени нозе, додека го дои својот син Федор кој ги прекрива нејзините брадавици.

Што велите вие на ова?

Facebook impact:

Објавено четврток, 18 август 2016 09:10:00
Напишано од Ирина