Фото: Кога природата НЕ ДАВА, ДАВА ПЛАСТИЧАРОТ: Амбросио од кај „го извади“ деколтето?

Природата не била дарежлива до крај со манекенката на Викторија Сикрет, Александра Амбросио.

img

Природата не била дарежлива до крај кај манекенката на Викторија Сикрет, Александра Амбросио.

Убавицата признава дека досега имала само една интервенција, односно дека ги оперирала ушите уште во својата младост, но изгледа дека сепак одлучила да ги разубави и надополни и своите гради.

Погледнете ги и споредете ги фотографиите кои ги одбравме за вас, па самите одлучете дали сме во право, на следната страна:

Објавено понеделник, 16 мај 2016 11:00:00
Напишано од Елена