Фото на денот: Валентина Граорковска

Оваа Македонка ќе ве заслепи со својата убавина

img

Дека Mакедонија има неоткриена убавина доказ е токму оваа млада девојка  која плени со својата убавина.

Имено, Валентина Граорковска е малада и талентирана девојка која се занимава со моделинг.

Млада е, убава, супер згодна, па така сигурно оваа Македонка ќе изгради кариера на познат модел.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено сабота, 26 март 2016 11:52:00
Напишано од виолета