Делфин залутал на грчка плажа

Видеото е направено околу средината на јули оваа година , кога делфин бил забележан како залутал на плажа полна туристи во Скопелос, Грција.

img

 

За среќа,овојпат не го искористија за сликање, туку го насочија кон отворено море.

Facebook impact:

Објавено вторник, 01 август 2017 11:30:00
Напишано од емилија