Девојка падна од тобоган и си го скрши вратот

Големите тобогани на базените пружаат неверојатна забава за сите возрасти. Сепак, често на овие справи стои предупредување дека мора да се придржувате на правилата за да не дојде со несакани последици.

img

Всушност една таква ситуација се случила на еднаа девојка која доживеала тешка несреќа на голем тобоган.

исплашеното друшво вриштело за помош, а немоќната девојка плачејќи зборувала дека не ги чувствува грбот и вратот.

Целата ситуација ја снимил момче кое било покрај неа на гумата, така што снимката стигнала до јавноста.

Погледнете како тоа изгледало:

Facebook impact:

Објавено сабота, 19 август 2017 11:09:00
Напишано од Виолета