Доколку никогаш до сега не сте чуле како хрчи бебе, сега имате единстевна прилика

Доколку никогаш до сега не сте чуле како хрчи бебе, сега имате единстевна прилика

img

фотографиите и видеата од бебиња како спијат често можат само да ни помогнат да заспиите, а ретко да не разбудат, но ова видео има специјални моќи.

Од прва се гледа само ситно бебе како спие, но потоа во кадарот упаѓа неговата постара сестра, во еднакво меден сон, која го гушка и чува додека заедно спијат.

Но тоа не е се. Ако до сега не сте имале приликада слушнете како бебе хрчи, погледнете го видеото.

Тагови:

бебе видео

Facebook impact:

Објавено вторник, 07 март 2017 11:10:00
Напишано од Виолета