Гледачите не останаа имуни на нејзината храброст: По седум години криење, таа за прв пат ја извади шминката!

Британскиот телевизиски медиум TLC за прв пат им даде шанса на луѓето кои се чуствуваат отфрлени од општеството, пред камерите да проговорат за своите недостатоци кои ги имаат.

img

Иако не се грди, тие се чувствуваат како да се грди и поради тоа добро го кријат своето тело.

„За жал изгледот игра голема улога во љубовта, особено за време на првите впечатоци кај партнерот“ - вели 19-годишната Мараја.

Од видеото во продолжение видете за што станува збор.

Facebook impact:

Објавено вторник, 27 декември 2016 04:31:00
Напишано од Ирина