Ќе земе воздух, па ќе писне! Нема да верувате што голтнало ова дете

Докторот останал  запрепастен од овој  случај

img

Осумгодишното момче од Аргентина проголтало играчка труба, па секогаш кога ќе земе воздух се слуша звук кој го прозиведува играчката.

Неговиот доктор Гомез Зувирија одлучи овој необичен случај да го забележи со камера.

Погледнете:

Facebook impact:

Објавено среда, 04 октомври 2017 01:02:00
Напишано од Виолета