Метеоролог „оддуван“ во живо

Во Ирска, презентерот на временската прогноза Дерек Хартиган буквално беше разнесени од ветрот во директен пренос, пишува „Дејли Меил“.

img

Гледајќи го „летот” на својот колега, водителите на утринската програма на канал ТВ3 не можеа да се воздржат од смеење..

Малку подоцна, Дерек успеа да се справи со неочекуван налет на ветрот и да се врати во кадар, иако не му успее да го исправи чадорот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 26 јуни 2017 02:39:00
Напишано од Виолета