Неколку трикови за кошулата да ви остане во панталоните ЦЕЛ ДЕН!

Не мачете се постојано со кошулата која ви излегува од панталоните. Ова видео ќе им биде добредојдено на сите кои мораат да носат кошули секој ден.

img

За повеќе да не се мачите со местење на извадената кошула, почитувајте ги овие правила и применете ги овие трикови:

Кошулата мора да биде барем 7-8 сантиметри под коланот на панталоните.

Кошулата ставете ја во откопчани панталони, а остатокот соберете го околу струкот и превиткајте го кон грбот. Тогаш закопчајте ги панталоните.

Може и да ја ставите кошулата прво во боксерките, па дури тогаш да ги облечете и закопчете панталоните. Само внимавајте да не ви ѕиркаат над панталоните, мора да бидат во иста линија со нив.

Трикот со трегерите е исто така добар, но само ако би ја платиле цената на неудобност по цена на добар изглед.

Кога ги закопчувате панталоните, водете сметка копчињата и патентот од панталоните да ви се во иста линија.

Ова видео дефинитивно ќе ви помогне:

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено сабота, 25 февруари 2017 04:10:00
Напишано од Емилија