Пијано момче се обидува да се јави на мобилен па мораше и пријателот да помогне

Пијаните луѓе се воглавно смешни за гледање а понекогаш и тажни.

img

Ова момче на видеото е во „борба“ со својот мобилен, се обиде нешто да направи со својот мобилен, но толку беше пијан што не можеше да го сврти телефонот со екранот кон себе, па неговиот пријател мораше да му помогне.

Погледнете ја оваа „тешка борба“ помеѓу пијаниот и мобилниот телефон.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 22 ноември 2017 07:46:00
Напишано од Виолета