Погледнете како изгледа замрзнатото Охридско Езеро снимено под вода

 

Погледнете како изгледа замрзнатото Охридско Езеро снимено под вода 

 

img

Дел од Охридското Езеро поради ниските температури замрзна, а охриѓанец сними како тоа излгледа под вода.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 12:00:00
Напишано од Емилија