Сите патници заспале за време на летот, кога се разбудиле повеќе ништо не било исто!

Ова видео носи   една важна порака: „Смислата на Божиќ е во  давањето“. Авиокопманијата „Westlejt Airlines“ во своето промотивно видеоја прати  токму  оваа порака...

img

Сите патници  на еден нивни  лет биле повикани  да позборуваат со  Дедо  Мраз пред полетување. Секој од нив бил прашан што  сака  да добие за Божиќ.

Едно момче  посакало локомотива, едно од семејствата посакало голем телевизор, а другото момче сакало таблет.

Никој не можел да претпостави  што  ќе ги  дочека на крајот на летот!

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено петок, 30 декември 2016 04:18:00
Напишано од виолета