Видео: Наместо реклама, на најголемиот билборд во градот пуштил порно филм

По  грешка, наместо  да пушти  реклама пуштил порно  филм

img

На најголемиот билборд наместо  реклама минувачите имале прилика да видат  порно  филм.

 

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено понеделник, 02 јануари 2017 02:48:00
Напишано од виолета