Видео: Што правеше Роналдо додека чекаше на клупата за резерви!

Дури и кога не игра Роналдо повторно е во центарот на вниманието. 

img

Покрај тоа што играше само 15 тина минути ЦР7 е голема ѕвезда, па медиумите од Шпанија внимателно го следат и на клупата за резерви, и имаа една камера само за него.

А што правеше Роналдо на клупата погледнете на видеото:

Facebook impact:

Објавено среда, 09 август 2017 07:30:00
Напишано од Емилија