Видео: Тепачка на пијани девојки

img

Две млади Русинки решија да ја земат правдата во свои раце.
Конфликти, физички пресметки, улични тепачки, неверојатни сообраќајни несреќи веќе одамна се секојдневие во Русија.

Овој пат зтанува збор за две млади девојки кои во пијана состојба одлучиле да ја земат правдата во свои раце. Нивното буткање, кубење и туркање го снимил некој сосед.

Во описот на видеото напишал „конфликтот се случи во 6:15 наутро, а пијаните девојки успеаа прво да ја пробудат целата зграда а потоа и цела улица. Причината за тепачката не е позната.“

 

Тагови:

puls24mk видео

Facebook impact:

Објавено петок, 10 мај 2013 12:12:00
Напишано од Емилија