Видео: Вети и исполни! Американец за само 8 недели научи да зборува македонски

Како што вети пред неколку месеци, овој Американец кој има свој канал на Јутуб така и направи.

img

После 8 неделно вежбање и говорење македонски јазик слушенете го како го зборува нашиот јазик.

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено вторник, 03 јануари 2017 04:00:00
Напишано од виолета