Видео: Водеше временска прогноза, но сите гледаа во нешто друго!

Мексиканска водителка на временска прогноза преку ноќ стана вистинска сензација на интернет и  тоа поради  незгодата која ѝ се случила  во тесни панталони.

img

Благодарение на таа незгода ја добила титулата  на најзгодна водителка на светот.

Додека таа со  насмевка  ја работела својата работа, Мексиканците  забележале дека  поради тесните панталони  ѝ се оцртува  половиот орган.

Тоа било  сосема доволно за десетина илјади мажи  да го  споделат  видеото.

 Шогледнете за што  станува збор.


Prezenterica vremenske prognoze preko noći je... by BosSnian_guy

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 02 јануари 2017 12:34:00
Напишано од виолета