Влезе окован со синџири во машина за перење алишта: Она што се случи подоцна ќе ве остави без зборови!

Модерното време донесе нови начини за забавување на публиката, а магионичарите и егзибиционистите постојано изнајдуваат нови и кретаивни начини за да ги истакнат своите вештини.

img

Овој авантурист навистина ги помина сите граници на нормала.

Окован во синџири влезе во тесна центрифуга!

Видете само што му се случи:

Facebook impact:

Објавено среда, 28 декември 2016 11:07:00
Напишано од Ирина